Sanna Levelius - Illustration | Snart är julen här
Låt mig illustrera dina julkort, exklusiva hälsningar till era kunder.
jul, trycksaker, illustration, julkort, kundvård
22159
post-template-default,single,single-post,postid-22159,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Snart är julen här

JulkortgardssmygVitkantLITENIdag sålde jag mitt första julkort för året. Jag har under flera år ritat julkort som beställts av privatpersoner eller sålts vid utställningar. Men i år kommer det även finnas möjlighet för företag att skicka ut julhälsningar med mina motiv, både digitalt och fysiskt.

Och jag kommer att tänka på min första tillsvidareanställning som var på Keramikstudion i Gustavsberg. Där hade jag förmånen att arbeta med konstnären Lisa Larssons keramikfiguriner tillsammans med, och under handledning av, fantastiskt duktiga hantverkare. Har ni vägarna förbi tycker jag att ni ska stanna i Gustavsbergs hamn, besöka fabriksbutiken och Keramikstudion för att se hur tillverkningsprocessen ser ut. Då kommer ni nog också se att sommaren är tomtarnas tid. Det gjuts, putsas, målas och packas tomtar, lucior och stjärngossar för fullt.

Anledningen till att jag tänkte på detta, ganska många år senare, är att jag nu än en gång ägnar sommaren åt tomtar och julmotiv. I slutet av sommaren kommer det att finnas ett mer konkret erbjudande för företag. Det kommer finnas ett antal motiv att välja mellan om man inte hellre vill beställa en unik bild för företagets hälsningar. De kommer finnas för både digital och fysisk spridning, kanske vill man ha ett paket med bild för både digital delning och för exklusiva utskick.

Julkortet jag sålde idag finns inte på papper än, vilket ger företaget en unik möjlighet att komma med önskemål kring utformning och utförande. De kommer också ha sina julhälsningar klara för utskick i god tid och kan istället lägga krut på sin egen julförsäljning.

Med många saker i görningen och vissa som kräver lång framförhållning gäller planera mera. För att få ordning på bloggen hjälper stöd från Linda på Ekko Webb Solutions, få tips på hennes blogg.

2 Comments
 • Desirée

  24 juni, 2015 at 20:41

  Såndär framförhållning skulle man såklart ha. Jag får försöka planera det framöver.

  • admin

   24 juni, 2015 at 21:05

   Jag försöker lära mig. Och vill man sälja bilder får man kasta sig över de tillfällen som ges.