Sanna Levelius - Illustration | Planera in lite ljus
illustration, visuell kommunikation, konst, bilder, teckning, pedagog, bildspråk, bildförståelse, kommunikationsmaterial
21657
post-template-default,single,single-post,postid-21657,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Planera in lite ljus

Namnlöst-1

 

Dagarna liksom rusar förbi. Alla dessa dagar som inte blir riktigt ljusa. Småregn och kyla som gör att axlarna kryper uppåt, medan energin rasar åt andra hållet. En tid när man tänker att det är härligt med klar luft och löv i vackra färger, men när det regnar småspik och vinden är mer än småsnål blir inte de där skogspromenaderna av lika ofta som man tänkt.

Jag vet att vi alla är olika men jag tycker att november är en tung period och det är nu det gäller att planera in guldkanterna. Laga god mat, bjuda hem vänner. Planera en resa. Gå ut på lokal och dricka bubbel. Eller ta ett varmt bad med en bok. Att ge sig själv ljuspunkter att följa framtill adventsstjärnan tänds, nyår firas och det så småningom vänder igen. Dorotea skriver på sin blogg ”The 5AM academy” om att hitta tillbaka till basen (project back to basic) och jag tror att detta är en bra tid för det. Att tänka igenom vad vi mår bra av. Och göra i alla fall en del av det.

Jag ska snart han utställning i en fin lokal på söder i Stockholm. Det planerades för länge sedan och nu förstår jag hur bra det faktiskt är. Att hänga en utställning är otroligt roligt, det är ett nytt sätt att se sina egna bilder på och blir en sorts sammanfattning av en arbetsperiod. Dessutom får man möjlighet att bjuda in massa människor, både gamla vänner och nya bekantskaper, att dela upplevelsen med! Skriv in vernissage den 27 november kl. 17 – 20 om du har lust att dela en guldkant med mig.

 

 

 

 

8 Comments
 • eva

  17 november, 2014 at 20:46

  Det är alltid så härligt att höra din funderingar och tankar, för att inte tala om dina fina illlustrationer.
  Jag har själv AW den 27:e men kommer i helgen.

 • Dorotea Pettersson

  17 november, 2014 at 21:10

  Ja visst är det så att november är lite tyngre än andra månader och det kan kännas skönt att gå tillbaka till sin kärna. Jag känner absolut så.

  Tack för länkningen!

  • admin

   18 november, 2014 at 10:09

   Du skriver kort och tydligt om viktiga saker. Tack själv.

 • Lena Brolin

  18 november, 2014 at 09:44

  Gillar din blogg skarpt!
  Kombinationen mellan bilden och texten tilltalar mig!
  Här hemma satte vi redan i söndags upp både adventsstakar och julstjärna.
  Älskar julen och börjar gärna lite tidigare än vanligt.
  Allt för att lysa upp i novembermörkret.
  Jag ser det som att vi är trendsättare.
  För jag slår vad om att inom två veckor har alla gjort likadant…! 😉
  Tack för en härlig blogg!
  Kram!
  /Lena

  • admin

   18 november, 2014 at 10:08

   Jag går också runt och drar i ljusslingor och längtar efter adventsstjärnorna. Vet faktiskt inte riktigt varför jag inte satt upp dem än, kommer följa er trend till helgen tror jag 😉
   Blir väldigt glad över att du tycker om bloggen.
   Kram!

 • Yvonne Nyman Sand

  18 november, 2014 at 15:41

  November är mörk men med ljus och hopp så blir det ljust i sinnet tycker jag. Jag märker att jag måste införskaffa mer belysning i mitt hem men det känns gott med lite småpyssel!

 • Klara Härgestam

  19 november, 2014 at 07:37

  Du skriver så mysigt Sanna! Jag hittade själv bästa trotsa-november-musiken igår: Doris Svensson och hennes album Did you give the world some love today babe. Ett tips på en guldkant. Måste också bara tipsa om Studio19Sthlm om du letar efter fler lokaler för utställningar/försäljning i Sthlm. Det ligger i Vasastan. Mina kompisar som driver det, och det är superschyssta lokaler tycker jag.

  Ha en härlig novemberdag!

  • admin

   19 november, 2014 at 09:18

   Roligt att du gillar texterna och tack för tipset, jag ska lyssna på Doris under dagen. Och kolla upp Studio19Sthlm, kanske hinner jag förbi när jag är i stan.

   Ha en bra dag!