Sanna Levelius - Illustration | Nytt inlägg på ny sida
illustration, visuell kommunikation, konst, bilder, teckning, pedagog, bildspråk, bildförståelse, kommunikationsmaterial
7
post-template-default,single,single-post,postid-7,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Nytt inlägg på ny sida

Vissa veckor går så snabbt och det känns som mycket inte hinns med samtidigt som det känns som inget riktigt gjorts. Men det har det minsann!

Förra veckan var jag på minikonferens, pratade riktning, mål, idéer och framförallt vikten av planering med kloka personer. Otroligt bra, att som ensamföretagare mötas med andra för att formulera sig och dela sina kompetenser. Dessa möten blev något av en omstart för mig. Inte för att jag egentligen ska börja göra något nytt utan för att det blev tydligare för mig vad jag gör och var jag vill.

Det första jag gjorde efter konferensen var att radera min hemsida. Oj, vad jag har ångrat det i vissa stunder. Men det har varit (ÄR) en nyttig utmaning. En blogg, en webbshop och en hemsida som legat och skramlat på olika håll under lång tid ska få plats på samma sida. Det kräver sina timmar, först riva håret över det tekniska. För att sedan upptäcka det verkligt svåra, att fylla sidan så den blir snygg men enkel, inspirerande och tydlig, rolig och proffsig. Och kännas som jag, bli något jag gärna delar med mig av. En process i vardande.

En sak jag försöker lära mig är att saker måste få ta tid, som processer som att formulera sin verksamhet, skapa en hemsida och föralldel planering.

Hösten har blivit min mesta utställningsperiod, och det finns dagar då jag känner mig som gårdfarihandlare när jag kör mellan orter som Kivik, Halmstad, Göteborg, Floda och Stockholm. Packar in och packar upp, spikar och mäter, hänger och plockar ner. Nu i veckan har jag hängt tavlor inför invigningen av Loppistorget i Floda. Och imorgon plockar jag ner min utställning i Halmstad som till vissa delar ska åka vidare till Stockholm om någon vecka. Väldigt roligt och intensivt.

Nu är fredagskväll här och febriga ungar väntar på mys.

Men nästa vecka kommer bloggen igång på riktigt igen då jag än en gång antagit Linda Hernestal da Silvas (Ekko Web Solutions) bloggutmaning för företagare. Så det är tur att jag har börjat planera att planera.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.