Sanna Levelius - Illustration | Nystart och en liten presentation
illustration, visuell kommunikation, konst, bilder, teckning, pedagog, bildspråk, bildförståelse, kommunikationsmaterial
22138
post-template-default,single,single-post,postid-22138,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Nystart och en liten presentation

Flock

Efter några månaders träda här på bloggen är det dags att lufta vingarna igen. Linda Hernestål da Silva med företaget Ekko web Solutions är initiativtagare till Företagarnas bloggutmaning som jag antagit för att få en nystart. Under en månads tid kommer jag tillsammans med flera andra blogga, utbyta erfarenheter, kommentera och stödja varandra.

Yta är min specialitet och bilder är en stor del av mitt bloggande. Här skriver jag också om tankar kring den kreativa processen, hur många ben man kan stå på, bildens betydelse och en hel del annat. Saker som berör mig i min vardag, som får mig arg, glad eller inspirerad. Saker som måste göras och saker som kanske inte borde göras.

Jag arbetar med bild, konst, illustration, jag skapar bilder/utsmyckning för en specifik plats, pratar om bilder och när det önskas kan jag vara med och välja ut/arrangera bilder.

Jag arbetar med barn (och vuxna) i praktiska övningar för större bildförståelse och för att öka kreativiteten.

Att jag arbetar med yta innefattar även att jag tar fram logotyper, gör hemsidor och layout.

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Men hur får man den att säga de ord man vill? Hur förstår man och läser en bild? Hur skapar jag det intryck jag vill ge? Det är viktiga frågor att fundera över när man använder bilder i sitt informationsmaterial, på hemsidan, på väggarna i sitt väntrum, på kontoret eller i konferenssalen. Och såklart även i hemmet. Det är mitt expertområde.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.