Sanna Levelius - Illustration | En liten Gärdsmyg flaxar ut från boet
illustration, visuell kommunikation, konst, bilder, teckning, pedagog, bildspråk, bildförståelse, kommunikationsmaterial
21758
post-template-default,single,single-post,postid-21758,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

En liten Gärdsmyg flaxar ut från boet

gardssmyg

 

Tack för era tips och glada tillrop kring mitt fortsatta illustrerande! En Gärdsmyg är på väg till en av er med en liten julhälsning.

Fåglarna kommer nämligen att fortsätta följa mig (och förhoppningsvis er) under nästa år, och antagligen längre. Under nästa år kommer en serie på 12 stycken fåglar, en varje månad. De kommer tryckas på fint, högkvalitativt konstpapper och vara signerade. Du kan beställa enstaka fåglar om det är en som du tycker särskilt mycket om, men det går också att prenumerera och du får då alla tolv för ett reducerat pris. Blir supersnyggt att hänga tillsammans och ha en fågelvägg hemma eller på kontoret. Mer information om det kommer under veckan.

Det kommer också planeras och skissas på (minst) en bok under nästa år, en tanke jag haft länge. Och nu ska det äntligen bli av!

Tack igen för tips! Och hejdå lilla pippi!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.