Sanna Levelius - Illustration | Att synas
illustration, rita, fågel, fred, DN, Dagens nyheter, publicera, hjälp en journalist, rita, uppdrag, frilans
21856
post-template-default,single,single-post,postid-21856,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Att synas

Illustration i DN 22/1-15

Illustration i DN 22/1-15

 

Detta nya år har haft en lång startsträcka, den har liksom snubblat sig fram bland studiedagar, röda dagar och förkylningar.

Men så äntligen är det mesta igång, kursstarter, både som ledare och deltagare. Nya samarbeten. Utställningar. Och mer skapande! En spännande vår helt enkelt. En utmaning för mig är att få fler uppdrag som illustratör, att få mina bilder att synas mer. Även utanför utställningslokalerna.

I förra veckan deltog jag i ett webinar med kunniga Marie Hagberg som är personen bakom ”Hjälp en journalist”. Det var intressant och vi fick många konkreta tips om hur man kan gå till väga för att synas mer i media. Hjälp en journalist är en tjänst både för journalister och personer som har något att berätta, att dela med sig av. Och även om jag är mer intresserad av att mina bilder ska publiceras än att själv vara med i ett reportage om mig eller min verksamhet är Maries erfarenhet och kunskap värdefull. Titta på hemsidan för mer information.

Ett av tipsen Marie delade var att visa upp de tillfällen man förekommit i media på hemsidan och i annat informationsmaterial. Och idag fick jag anledning att faktiskt ta tag i det då min bild ”Keep on drawing” och önskan om fred hamnade i DN. Nu är hemsidan uppdaterad med en mediasida.

Jag fortsätter teckna och hoppas få anledning att fylla på med fler bilder snart.

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.