Sanna Levelius - Illustration | Sent och fantasilöst ritat
illustration, visuell kommunikation, konst, bilder, teckning, pedagog, bildspråk, bildförståelse, kommunikationsmaterial
2210
post-template-default,single,single-post,postid-2210,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Sent och fantasilöst ritat

uggla

Har lyssnat på Vetenskap och miljö om skolan (och eftersom det är sent på kvällen när jag lägger in detta blev det en uggla som fick representera skolan). Jag tycker inte att det känns bra. Jag vill ha ett samhälle där jag med glädje kan lämna mina barn till barnomsorg och skola.
Våra barns uppväxt och skolgång måste väl ändå vara det viktigaste i ett samhälle?

Här är länken: Internationella forskare varnar för faror med svenskt skolsystem, Sveriges radio.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.